-Ingezonden mededeling-

GMS ontwikkelt tool voor benchmarking

Het is de meest gestelde vraag in gesprekken met ondernemers: Hoe presteer ik ten opzichte van branchegenoten. Door de vele contacten die GMS heeft met ondernemers en leveranciers is veel actuele informatie voorhanden. GMS werkt nu aan de ontwikkeling van een benchmark-tool zodat de actuele informatie altijd beschikbaar is.

Die informatie moet relevant en juist zijn, en direct toepasbaar voor bij GMS aangesloten ondernemers. Daarom start binnenkort een pilot om samen met ondernemers de benchmark-tool te optimaliseren.

Eigen GMS-beurs
Het versterken van het onderling contact tussen ondernemers is een belangrijke doelstelling van GMS. Het is een van de redenen waarom de organisatie in 2017 haar eigen tweedaagse beurs gaat organiseren voor alle aangesloten ondernemers uit de acht Europese landen waarin GMS actief is.

De beurs die in Keulen wordt gehouden geeft de mogelijkheid om collecties te bekijken en om orders te plaatsen bij bijvoorbeeld leveranciers die anders alleen op Italiaanse beurzen aanwezig zijn. Verder biedt de beurs de mogelijkheid om productkennis op te doen en informatie uit te wisselen met internationale collega-ondernemers.

De beurs wordt gehouden op zondag 12 en maandag 13 maart 2017. Het belooft een echte happening te worden voor alle schoenondernemers binnen de GMS group.

Voor meer informatie:
Neem contact op met Vincent de Kok, e-mail: dekok@gms-group.nl, of tel: 06 – 227 70 694.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0