Gouden onderscheiding voor ECCO leerlooierij in Dongen

De leerlooierij van ECCO Leather in het Brabantse Dongen heeft een gouden onderscheiding toegekend gekregen door de Leather Working Group. Dit instituut is tien jaar geleden opgericht om de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de leerindustrie te verbeteren. ECCO Tannery Holland, de leerlooierij behorende bij het ECCO Leather R&D center in Dongen, kreeg de onderscheiding in de categorie ‘Raw hide to Tanned’.

“Het protocol van de Leather Working Group wordt constant bijgewerkt, verbeterd en opnieuw beoordeeld. De voorschriften voor een gouden onderscheiding zijn hoog en strikt. Het is dus geweldig om te zien dat we in staat zijn om te voldoen aan deze criteria”, aldus Mari Coomans, de trotse fabrieksmanager van de ECCO Tannery Holland. “Het lid zijn van de Leather Working Group en de regelmatige controles die zij uitvoeren, helpen ons om op de hoogte te blijven van de milieuwetgeving en nieuwe ontwikkelingen, waardoor wij onze duurzaamheid voortdurend kunnen verbeteren.”

De vestiging in Dongen is de tweede looierij van ECCO die een onderscheiding mag ontvangen. Eerder ontving de looierij in Thailand ook al een gouden onderscheiding van de Leather Working Group.

Ecco looierij

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0