Prachtig assortiment sneakers voor werk en vrijetijd bij BERNARD ROERDINK BV

Ingezonden mededeling:

BLIJF OP DE BEEN DE HELE DAG:

Sommige mensen lopen wat harder voor anderen. Van de hardwerkende kok in de keuken tot het drukke bedienend personeel in het restaurant of het café. Dat vraagt om schoeisel dat niet alleen goedgekeurd* is voor het werk, maar dat ook lekker zit. Zelfs na een lange, drukke dienst. Hier heeft Sika de perfecte werksneakers voor ontwikkeld. Door de sportieve looks kunnen ze ook als vrije tijds schoen worden gedragen.

DE JUISTE SCHOEN VOOR DE KLUS:

Deze SIKA Sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, ontwerpen en kleuren, zodat u precies het model kunt kiezen dat bij u en uw werk past. Als u vaak in de keuken te vinden bent, is het Step-model van waterafstotend microfiber een goede keuze. Als u extra lucht voor uw voeten wilt, probeer dan het Movemodel van ademend textiel. Welk model u ook kiest, u krijgt een uitstekende schokabsorptie dankzij de luchtbellen in de loopzool.

UITGELICHT:

Sika Bubble is speciaal gemaakt voor wie lange dagen draait, veel staat en veel loopt. Met zijn stijlvolle design vervaagt Sika Bubble de grenzen tussen werkschoenen en sneakers – zonder compromissen te sluiten aan comfort of veiligheid. Eindelijk een schoen, die u graag aantrekt. De hele dag. Sika Bubble is ontwikkeld en ontworpen voor zowel vrouwen als mannen.

Zie voor meer info Sneakers voor werk & vrijetijd: Sika Sneakers, Sueacos Sneakers, Oxypas Sneakers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0