Groothandel Bernard Roerdink is klaar voor de winter

Groothandel Bernard Roerdink is klaar voor de winter

De wintermaanden staan voor de deur en het wordt tijd voor warme voeten. Groothandel Bernard Roerdink heeft momenteel homesocks, sloffen, muilen en pantoffels op voorraad. Via de afbeelding onder aan het bericht is het assortiment te bekijken.

Groothandel Bernard Roerdink BV is gespecialiseerd in de distributie van veel merken veiligheidsschoenen, beroepsschoenen, berg- en wandelschoenen, klompen en laarzen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1926, hebben wij ons voortdurend gericht op het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de meest veeleisende normen van duurzaamheid en functionaliteit.

Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie veiligheidsschoenen die ontworpen zijn om de veiligheid en het comfort van de professionals in diverse industrieën te waarborgen. Bovendien bieden wij een groot assortiment aan van berg- en wandelschoenen, outdoorlaarzen, pantoffels, leren handschoenen, pure wol kleding en accessoires, riemen, saunaslippers en zelfs schaatsen!

In samenwerking met sterke merken en fabrikanten streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van een uitgebreid scala aan opties die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Wij heten u van harte welkom om nader kennis te maken met ons assortiment en onze diensten.

Bij Groothandel Bernard Roerdink staat een team van professionals klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten die aansluiten op uw zakelijke vereisten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0