Grote belangstelling voor Rexor Mode Event

RexorEen groot aantal leden kwamen met veel belangstelling luisteren naar de presentaties van Jan Agelink, Cathérine Denivel en Herman Konings, tijdens het Rexor Mode Event dat 20 juni plaatsvond in Antwerpen.

Jan ‘de trendman’ Agelink lichtte zijn visie op de nieuwe modetrends voorjaar/zomer 2017 toe en benadrukte over de verschillende trends het belang van de beleving, social media, genderless en de belangrijkheid van fantasie.

Cathérine Denivel informeerde welke mogelijke services en interessante diensten de Universiteit Leuven Limburg  (UCLL)  kan aanbieden aan ondernemingen en de retailer van vandaag.

De presentatie van Herman Konings gaf een actueel beeld en een te verwachte kijk op de demografische ontwikkeling van de bevolking in de Benelux. Hij gaf op geheel eigen wijze, zijn mening over de invloeden op en de te verwachten reacties van de verschillende leeftijdsgroepen weergegeven. Hospitality, FUD, custom made, generatieverschillen, intuïtieve technologie waren een paar van de sleutelwoorden in zijn betoog.

Rexor zegt verheugd te zijn over de grote opkomst, en kijkt dan ook tevreden terug op het Mode Event. De volgende bijeenkomst is de Centro Beneluxbeurs die woensdag 14 en donderdag 15 september zal plaatsvinden in Antwerp Expo.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0