Hanwag clinic dagen 2023

Hanwag clinic dagen 2023

In april heeft Hanwag voor haar retailers clinic dagen georganiseerd bij het Outdoorpark in Reusel. Tijdens de clinicdag werd in de ochtend een presentatie gegeven over de filosofie en kernwaarden van Hanwag daarna konden de nieuwe Hanwag modellen bekeken worden. Na deze lezing werd iedereen uitgenodigd om het klimparcours te verkennen.

Hanwag ontvangt regelmatig verzoeken van retailers voor het geven van een clinic aan personeel. Op maandag 18 september en 9 oktober gaat Hanwag daarom weer twee clinic dagen organiseren . Hanwag legt uit waarom deze clinic dagen worden gehouden: ‘We vinden het belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor de uitleg, om kennis te delen en om vragen te kunnen beantwoorden van onze retailers’.

Tijdens de clinic geven vertegenwoordigers Vincent Veltman en Erik Beekman een presentatie, kunt u de nieuwe modellen zien en voelen, ontmoet u collega’s uit de branche en is er ruimte voor ontspanning. Aanmelden voor deze clinic dagen is een vereiste i.v.m. de maximale bezetting.

Maandag 18 september 2023 Outdoorpark Reusel

Tijd: 10.00-13.00 uur en 13.00-16.00 uur

Aanmelden

Maandag 9 oktober 2023 Outdoorpark Reusel

Tijd: 10.00-13.00 uur en 13.00-16.00 uur

Aanmelden

Foto’s zijn aangeleverd door Hanwag, Conquest en Ivo Sportshop

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0