Healthy Seas Socks nieuw bij Thom Westerkamp Agenturen

 In Businessnieuws

Thom Westerkamp Agenturen, bekend van het merk Caprice, heeft de redactie van TRED laten weten dat zij per november exclusief agent zijn voor het merk Healthy Seas Socks in Nederland en België.

Hoe een sok een vis redt
“De samenleving focust steeds meer op duurzaam leven. Iedereen wil een steentje bijdragen en Healthy Seas Socks helpt daarbij” aldus Westerkamp. Star Sock, moederbedrijf van Healthy Seas Socks is mede oprichter van het Healthy Seas initiatief.  Dit initiatief vist het afval (met name visnetten) op uit de oceanen en Healthy Seas Socks maakt 100% ecologische sokken van duurzaam nylon (Econyl) en GOTS biologisch katoen.

Exclusief
De sokken van Healthy Seas Socks zijn naadloos en bestaan voor 74% uit organisch katoen, voor 24% uit geregenereerd nylon (Econyl) en voor 2% uit elasthane. “Ik kan uit ervaring zeggen dat het heerlijk dragen is” vervolgt Westerkamp. Thom Westerkamp Agenturen mag het merk in Nederland en België exclusief verkopen aan de schoendetailhandel.  Hiervoor zijn aparte displays samengesteld voor zowel heren- als damessokken. “De verkoopprijs is €9.95 per paar met een marge van 3.0. Voor €175 bezorgen we naast de speciale display met ruimte voor 30 paar sokken ook een voorraad van 20 paar bij de winkeliers. Voor elk verkocht paar gaat 5% naar het Healthy Seas initiatief.” besluit Thom Westerkamp.

Meer informatie: Thom Westerkamp Agenturen, 06 54 76 78 09, thom@healthyseassocks.nl, www.healthyseassocks.com

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0