Heike Discher in management ANWR Group

Beeld: Heike Discher, ANWR Group

De directie van ANWR GROUP heeft Heike Discher met ingang van 1 oktober 2019 benoemd als lid van de directie van ANWR Schuh GmbH. Samen met de twee huidige directeuren Michael Decker en Fritz Terbuyken zal Discher ANWR Group gaan leiden.

Heike Discher is sinds april 2013 Managing Director van ANWR GARANT International en is daarmee mede verantwoordelijk voor de internationale dochterondernemingen van de ANWR GROUP. Samen zijn ze verantwoordelijk voor ongeveer 2.700 schoenenretailers met meer dan 6.500 locaties internationaal. Na Duitsland, waar meer dan 1.500 retailers en 3.500 verkooppunten zijn, zijn de grootste markten Frankrijk, Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland.

Naast haar taken bij ANWR GARANT International zal de 42-jarige Discher de samenwerking tussen alle schoeneenheden in Europa met Michael Decker en Fritz Terbuyken blijven coördineren en ontwikkelen. De ANWR GROUP zet de werkzaamheden in de sportsector voort met plannen om de activiteiten in de schoenensector internationaal beter op elkaar af te stemmen. Zoals onlangs gemeld, richt SPORT 2000 zich ook op een nauwere internationale samenwerking. “We profiteren van de internationale oriëntatie van ANWR Group. Het is daarom logisch dat we op de lange termijn de samenwerking over de landsgrenzen dichter bij elkaar moeten brengen, synergieën moeten benutten en uitwisseling moeten bevorderen. In de toekomst zal het voor de ANWR Group nog belangrijker zijn om als geheel rekening te houden met de behoeften van de markten en de verschillende klantengroepen, evenals met de digitalisering in de Europese context. Daarom breiden we de samenwerking van de Duitse en internationale markteenheden uit voor het behalen van een groter voordeel voor de klanten en voor de industriële partners,” aldus Terbuyken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0