Het is weer beurstijd!

De start van Buy&Bloom in Nieuwegein en Walk & Match in Brussel gisteren vormde de aftrap van een volle beursweek. Tot en met donderdag 8 maart zijn in C.A.S.T. Nieuwegein tijdens Buy&Bloom de showrooms van vaste exposanten open voor bezoekers. Daarnaast zijn er tot en met 6 maart op niveau 1 tevens tientallen gastexposanten te bezoeken. In Trade Mart Brussel heeft men nog tot en met vandaag de gelegenheid om tijdens Walk & Match vertrouwde of nieuwe leveranciers in het centrum te bezoeken, orders te plaatsen of vervolgafspraken in te plannen.

Ook ging gisteren in de Jaarbeurs in Utrecht de Voorjaarsbeurs Trade Mart van start. Tot en met dinsdag 6 maart kunnen bezoekers terecht in Fashion World, Kitchen & Dining en Kids Universe voor de nieuwste collecties.

Nog op de agenda voor deze week staan Centro Benelux en Gallery Shoes. In Antwerp Expo wordt tijdens Centro Benelux op woensdag 7 en donderdag 8 maart een breed assortiment gepresenteerd. Tot slot zal in Düsseldorf op 11 maart Gallery Shoes van start gaan, waar tot en met 13 maart ruim 500 merken de nieuwe collecties zullen tonen.

Bekijk voor de volledige beursagenda onze website.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0