Hi-Tec introduceert wandelschoenen met navigatie

500_hi-tec-navigator-legvoorkeurhrHi-Tec introduceert, samen met Lechal, een wandelschoen met navigatie, de Hi-Tec Navigator. De speciaal ontwikkelde inlegzool van de schoen is niet alleen comfortabel, de zool bevat een systeem dat de wandelaar waarschuwt als er een afslag genomen moet worden. Vibraties in de linker- of rechterschoen vertellen waar en wanneer.

Het systeem wordt aangestuurd met een ‘Hi-Tec Lechal app’ en speciale pods die ontwikkeld zijn door Lechal. De pods in de inlegzool communiceren via Bluetooth met de app op de smartphone. Na het invoeren van de gewenste bestemming in de app zorgen de schoenen dat de gebruiker de juiste straten doorkruist terwijl deze rustig kan genieten van al het bijzonders om zich heen.

Door middel van voetbewegingen is het mogelijk tijdens de wandeling locaties te taggen, controleren of de juiste route gevolgd wordt en de navigatiesignalen te laten herhalen. De app wordt ondersteund door Apple en Android. De pods worden opgeladen in een compact laadstation met een USB-uitgang. Eenmaal opgeladen gaan de pods vijftien dagen mee.

De wandelschoenen wegen inclusief inlegzolen en pods 650 gram. Ze zijn voorzien van een waterproef Dri-Tec membraan dat de voeten laat ademen en droog houdt. Daarnaast is i-Shield technologie toegepast dat water- en vuilafstotend werkt. De rubberen Michelinzool is duurzaam, flexibel en zorgt voor optimale grip op alle soorten ondergrond.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0