HOFF Brand presenteert Art & River collectie

Sinds de oprichting van het Spaanse label in 2016 laat HOFF zich inspireren door de verschillende facetten van de wereld. Twee daarvan: kunst en de natuur,vormden de bakermat voor de nieuwste collecties: Art & River.

Spaanse roots
Het in 2016 in Spanje opgerichte HOFF is ontstaan om de grens tussen kwaliteit, design en echt eerlijke prijzen te vervagen. Het schoenenlabel laat zich inspireren door iconische wereldsteden. Na meer dan 250.000 sneakers verkocht te hebben, in meer dan 70 landen, blijft het merk nieuwe uitdagingen aangaan. De laatste mijlpaal was de opening van de eerste echte HOFF Store in Madrid.

Art & River
De nieuwe Art collectie is gedreven door de esthetiek van ‘s werelds belangrijkste musea en de onconventionele creativiteit die kunstenaars kenmerkt. De collectie bestaat uit zes modellen die stuk voor stuk één van de belangrijkste musea ter wereld (Lôuvre,MoMA, Hermitage, Guggenheim, Met & Mori) vertegenwoordigen, voorzien van kunstzinnige zolen. De River collectie gaat over creativiteit die moet stromen, en dat is het raakvlak met zes van de bekendste rivieren (Thames, Nile,Wheaton, Danube, Rhine & Seine) van de wereld die deze collectie inspireerden.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0