Hummel lanceert Athletic Heritage sneakers

Hummel duikt dit seizoen de archieven in. Het merk brengt drie heritage stijlen – de Diamond, Victory en Super Trimm opnieuw uit; stijlen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. De special edition-sneakers liggen vanaf deze week bij vijf geselecteerde winkels; Sunika in Amsterdam, Coco Shoe Store in Middelburg, Square in Utrecht, Boomboxx in Gouda en Reuring in Amersfoort. De sneakers werden wereldwijd op hetzelfde moment gelanceerd. Sunika, aan de Amsterdamse Bilderdijkstraat, vormde op donderdag 14 september het decor van de Nederlandse releaseparty.

Deejay Kwast, sales manager bij Hummel is enthousiast over de Athlethic Heritage-collectie. “Het zijn zeer authentieke modellen”, zegt hij. “We plaatsen de schoenen bij vijf totaal verschillende winkels; drie fashion stores, een hippe schoenzaak en een hardcoresneakerwinkel. Binnen al deze concepten past de Heritage-lijn perfect.”

Party
Hoe was de releaseparty? “Sunika stroomde vol met vloggers, bloggers, stylisten, vrienden en bekenden. Er hing een hele goede vibe”, aldus Kwast. “Voor de gelegenheid stelden we een authentieke tennisschoen uit de jaren tachtig beschikbaar. Artiest Sirjo kwam deze schoen ter plekke customizen. Vloggers en bloggers werden uitgenodigd foto’s van zijn werk te maken; de influencer met de beste post krijgt ook een custumized sneaker. Ik ben blij dat er zoveel animo was. Dat moet je allemaal maar afwachten met dat slechte weer.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0