Ilhan Kara nieuwe Sales Manager van ECCO Benelux

Sinds 1 november heeft Ilhan Kara de functie Sales Manager van ECCO Benelux op zich genomen. In deze functie is Kara verantwoordelijk voor het management van het sales team van ECCO in de Benelux en daarbij behorende sales activiteiten.

Kara werkt al sinds 2008 voor het Deense schoenenbedrijf en brengt uitgebreide sales ervaring en kennis van het merk en producten met zich mee. Hij begon als Account Manager van de regionale ECCO accounts in west Nederland, waarna hij in 2011 aantrad in de functie van Key Account Manager. Met deze accounts heeft Kara de afgelopen jaren een sterke band opgebouwd, wat volgens ECCO geresulteerd heeft in een sterke groei waarin partnership centraal staat.

Kara volgde de ECCO Certified Business Administration opleiding en maakte de afgelopen twee jaar deel uit van ECCO’s Talent Program. In zijn nieuwe functie blijft hij verantwoordelijk voor de Key Accounts van ECCO in de Nederlandse markt en zal hij rapporteren aan EMEA General Manager Europe WEST, Erik Heldoorn.

ECCO_Ilhan Kara

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0