INretail opent online portaal voor retailmedewerkers

winkelmedewerkerINretail start met ‘Werk in de Winkel’: een kennis- en informatie-portaal voor medewerkers in de mode, sport, schoenen- en woonbranche. In het portaal vinden medewerkers informatie en instrumenten, waarmee ze zelf aan ontwikkeling en inzetbaarheid kunnen werken. Het portaal www.werkindewinkel.me biedt inspiratie en trendinformatie en geeft informatie over opleidingen en arbeidsvoorwaarden.

Het portaal is ontwikkeld op verzoek van werkgevers, die medewerkers als cruciale factor in de retail zien. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een portaal waarin alles dat met het werk, de arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving te maken heeft, is gebundeld. Een INretail academie, loopbaanwijzer, competentiescan en digitaal opleidingspaspoort zijn onderdeel van de verdere ontwikkeling van werk in de Winkel.

INretail ontwikkelde www.werkindewinkel.me  in samenwerking met VGZ, Menzis en INretail Verzekeringsdienst. De organisatie verwacht dat met dit initiatief de branche verder zal professionaliseren en medewerkers meer de regie kunnen nemen qua loopbaan.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0