Inschrijving voor Nationale ‘Shoe Golf Trophy 2016’ geopend

Playing golf. Golf club and ball. Preparing to shot

Woensdag 18 mei organiseert de Stichting Vriendenkring van het Nederlandse Leder en Schoenen Museum weer het Nationale ‘Shoe Golf Trophy’ toernooi. Het wordt de zevende editie die wederom wordt gehouden op golfpark ‘De Haenen’ bij Breda.

Naast individueel inschrijven is het ook mogelijk een eigen flight van vier personen samen te stellen. Kosten voor deelname zijn 100 Euro per persoon. Dit is inclusief deelname dinerbuffet waarmee het event wordt afgesloten. Aanmelden kan via www.vriendenschoenenmuseum.nl

Het golftoernooi dient ter ondersteuning van het Leder en Schoen Museum. Daarvan heeft de gemeente Waalwijk het visieplan inmiddels goedgekeurd. Er is een bedrag van 9 miljoen euro gereserveerd voor het opzetten en inrichten van SLEM, waarbinnen het museum valt. In april presenteren de nieuwe zakelijk directeur van SLEM, Thijs Torreman, en de nieuwe voorzitter van het bestuur Dick de Cloe de uitgewerkte plannen. Verwachting is dat de gemeenteraad van Waalwijk deze zomer een definitief besluit zal nemen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0