Interesse in overname Perry Sport en Aktiesport

15_Perry SportUnlimited Sports Group (USG), het moederbedrijf van Perry Sport en Aktiesport, is dinsdag 23 februari failliet verklaard. Het faillissement is een direct gevolg van de faillissementen van V&D en Scapino, zo heeft USG in een persbericht laten weten. Perry Sport had in elf V&D-vestigingen een shop-in-shop. Aktiesport was vertegenwoordigd in 128 Scapinowinkels.

Door het sluiten van beide winkelketens is een aanzienlijk deel van de omzet van USG weggevallen. Bovendien wil Ziengs, de nieuwe eigenaar van Scapino, niet verder met Aktiesport. Volgens curator Toni van Hees hebben zich inmiddels tientallen gegadigden zich gemeld voor de winkels van Perry Sport en Aktiesport. Volgens hem zijn het mooie winkels die voor een belangrijk deel winstgevend zijn, waarvoor veel belangstelling is. Welke partijen dat zijn wil het nog niet zeggen. Van Hees probeert de winkels zoveel mogelijk in pakketten te verkopen.

Voorlopig blijven de winkels en webshops open. USG zegt dat de rechtbank voor de duur van twee maanden een afkoelingsperiode heeft afgekondigd voor de leveranciers die zaken doen met Perry Sport en Aktiesport. Tijdens deze periode kunnen geen goederen worden teruggenomen. USG laat weten dat artikelen die tijdens de faillissementsperiode worden verkocht, zullen worden verrekenend met de leveranciers.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0