Van 23 tot en met 25 augustus vond bij C.A.S.T. in Nieuwegein de ISLN plaats. Zo’n 260 exposanten van schoenen en lederwaren presenteerden er hun lente/zomercollectie 2016. Vakblad Tred sprak met enkele leveranciers over hun bevindingen. Eerste conclusie: het waren goede beursdagen.

Nicole Brouwers, Vingino
“De zondag van de ISLN was duidelijk de rustigste dag, dat moet iedereen gemerkt hebben. Daarentegen verliep de beurs op maandag en dinsdag bijzonder goed. Net als afgelopen winter kregen we ook dit seizoen veel positieve reacties op onze collecties.”

Rafshan Amir, Dr. Martens
“De beurs verliep voor ons eigenlijk heel goed. ISLN was dit keer wat minder druk, maar we hadden lekker veel afspraken staan en hebben ook aardig wat ‘binnenlopers’ over de vloer gehad. Voor Dr. Martens is het zomerseizoen meestal wat kleiner, maar we hebben hier door de introductie van lichter schoeisel een flinke groei doorgemaakt.

Mirjam Verkley, Rapisardi
“Het leek rustig op de ISLN, maar er zijn tegenwoordig natuurlijk heel veel inkoopmomenten, het inkopen verspreid zich. Waar de klant vroeger alleen op maandag en dinsdag hun inkopen deden, bezoeken ze C.A.S.T. nu de hele week. Iedereen kiest zijn eigen inkoopmoment uit. Al met al vond ik het een prima beurs. Ik heb genoeg klanten over de vloer gehad, voor onze lente-zomer 2016 collectie, maar ook voor de korte termijnlevering.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0