Ivo Bremmer: We zijn heel blij met Bremmer Schoenen Zwolle!

Ivo Bremmer: We zijn heel blij met Bremmer Schoenen Zwolle!

Vorig jaar februari ging Wieten Schoencomfort in Zwolle over in handen van Bremmer Waddinxveen. Ondertussen zijn we ruim een jaar verder en daarom nam TRED contact op met Ivo Bremmer om te horen hoe het gaat met Bremmer Zwolle en Bremmer Waddinxveen.

Snel gewend

Na de verbouwing door Pieter Wieten is er aan de Diezerkade in Zwolle een geheel nieuwe winkel ontstaan en de vaste klanten waren blij verrast door het moderne uiterlijk van het pand en de volledig opgefriste winkel, vertelt Ivo Bremmer. “Die klanten stellen het bovendien op prijs dat ze nog steeds hun vertrouwde gezichten tegenkomen en dat de ervaring van de medewerkers behouden is gebleven. Belangrijk, want het betreft een comfort-winkel met specifieke kennis en een eigen clientèle, en niemand hoefde nu op zoek te gaan naar een andere schoenenwinkel. Dat wordt zeer gewaardeerd. De overname is naadloos verlopen en er staat eigenlijk alleen een andere naam op de gevel. We zijn dus heel tevreden en eigenlijk waren we er heel snel aan gewend dat er nu

Verder lezen? Het hele artikel vindt u in de TRED juli/augustus editie. Bestel hierbij de juli/augustus editie van TRED.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0