Komende editie Expo Riva Schuh & Gardabags is een mijlpaal

Komende editie Expo Riva Schuh & Gardabags is een mijlpaal

Komende editie Expo Riva Schuh & Gardabags is een mijlpaal. Het evenement wordt georganiseerd door Riva del Garda Fierecongressi SpA en bestaat bijna 50 jaar, waarbij de komende editie in 2024 de 100e mijlpaal markeert.

De viering van de 100e editie zal gedurende het hele jaar 2024 plaatsvinden en de hele regio Riva del Garda betrekken. De organisatie heeft als doel om de prestaties, het harde werk en de toewijding van de mensen die door de jaren heen hebben bijgedragen aan het succes van Expo Riva Schuh & Gardabags te herdenken.

De campagne voor de 100e editie omvat een logo met twee overlappende cirkels, die de samensmelting van de twee zielen van de beurs symboliseren: die van Expo Riva Schuh en die van Gardabags. Om de combinatie van schoeisel en accessoires te vieren is gekozen voor de boodschap: ‘Bringing Trends Together’ en is de afbeelding een samensmelting: een sneaker wordt een schoudertas terwijl een tas is gemaakt van gekleurde veters. De regenboogkleuren symboliseren alle vlaggen van de wereld en en de internationale aard van het evenement in Riva del Garda.

Expo Riva Schuh & Gardabags nodigt alle genodigden uit die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement van 13 tot 16 januari en 15 tot 18 juni 2024.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0