Leden SeLL brengen bezoek aan TESLA Tilburg

Vorige week donderdag kregen leden van SeLL de Langstraat, de vereniging van ondernemers in de schoenen- en lederbranche, als eerste groep een rondleiding in het nieuwe distributiecentrum van TESLA in Tilburg. In vier groepen kregen zij uitleg van TESLA, een presentatie van ontwerper van brillen en horloges Jos Baijens, en maakten zij proefritten in een TESLA. Een aantal leden konden daarbij de nieuwe auto-pilot uitproberen. Hutten Tilburg zorgde voor een hapje en drankje.

SeLL kijkt terug op een geslaagd evenement waarbij volgens hen organisator Tilburg Experience en de mensen van TESLA enthousiast lieten zien waarom TESLA een uniek bedrijf is, wat het rijden in een TESLA tot een speciale belevenis maakt, dat er ook een groot aantal (financiële) voordelen zitten aan het rijden in een TESLA en waarom zij hun tijd vooruit zijn.

10 december staat het volgende evenement gepland. Dan wordt De Gouden Koe uitgereikt aan iemand die zich het afgelopen jaar verdienstelijk heeft gemaakt voor de schoenenbranche.

tesla

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0