Loints of Holland in samenwerking met Beerens & Shoes

Met langdurige samenwerking in gedachten, zal Beerens & Shoes met Loints of Holland een uitgebalanceerd en selectief distributienetwerk verder gaan uitbouwen en onderhouden in de Nederlandse markt. “Wij zijn erg blij om Jurgen Beerens toe te voegen aan ons commerciële team. Met zijn brede ervaring in de schoenenindustrie zal hij gaan bijdragen aan verdere commerciële ontwikkeling, aldus Ronald Klijsen, Business Development Manager bij Loints of Holland.

“Naast onze stabiele en trouwe klantengroep zien we vanuit de markt toenemende vraag. Mogelijk is dit een tegengeluid nu meer (schoenen-)merken verschuiven naar het midden segment, sommigen zelfs tot ‘fast-fashion’. Deze klanten willen loopcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en een authentiek design. Dat zien we in verschillende landen en dat geldt zeker in Nederland. Dit tegengeluid uit zich in de vraag naar iets unieks. Door onze aanhoudende focus op loopcomfort, op onze impact op het milieu en uniek karaktervol design zijn wij in staat dit groeiend marktaandeel te bedienen. Zo brengen wij geluk in alledaagse wandelingen.” zegt Ronald Klijsen.

Jurgen Beerens voegt toe: “De samenwerking met Loints of Holland is een bewuste keuze. Ik signaleer een bepaalde mate van mode moeheid bij de consument. Hij /zij koopt steeds vaker tijdloos en duurzaam, ingrediënten die in het DNA van Loints zijn ingebakken. Ik geloof daarom dat dit merk toekomstbestendig is en nog veel potentie biedt in een groeiende nichemarkt voor sustainable footwear”. De showroom van Beerens & Shoes biedt vanaf maandag 28 januari 2019 de mogelijkheid de Loints of Holland collectie te bekijken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0