McGregor gaat samenwerken met Van Gastel Shoes

McGregor gaat samenwerken met van Gastel Shoes, dat de productie en verkoop richting schoenen retailers op zich zal nemen. Van Gastel Shoes specialiseert zich al jarenlang met succes in het ontwikkelen en produceren van heren-, dames- en kinderschoenen voor derden. McGregor keerde vorig jaar terug op de markt na enige tijd afwezigheid. Sindsdien heeft het modelabel flinke stappen gemaakt. Nu maakt het label samen met van Gastor Shoes de stap richting het schoenensegment.

Coen Gehring: “We merkten dat er bij de McGregor-klant veel vraag was naar schoenen; dat was eigenlijk het ontbrekende element om het karakteristieke McGregor-silhouette ‘af te maken’. De samenwerking met Van Gastel Shoes is een perfecte manier om McGregor ook in dit segment te laten groeien – we kunnen niet wachten op de respons wanneer de schoenen eind februari in de winkels te zien zullen zijn.”

Ook Marcel van Gastel is enthousiast over de samenwerking: “Ik denk dat de bedrijven, beide met een rijke historie, perfect op elkaar aansluiten. We zijn er van overtuigd dat het publiek de schoenen goed zal ontvangen. We hopen mee te kunnen werken aan het vergroten van de zichtbaarheid en merkbekendheid van McGregor door de verkoop via de schoenen-retail.”

Vanaf het eerste kwartaal van 2020 zal het merk McGregor verder worden uitgebouwd door ook schoenen te gaan leveren. In eerste instantie zal dit vanuit de bestaande winkels plaatsvinden; vanaf het winterseizoen 2020 wordt dit uitgebreid met schoenen retail.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0