Mima Schoenmakerij winnaar Beste Schoenmakerij 2016

 

Beste schoenmakerijMima Schoenmakerij uit Schijndel heeft zondag 10 april de titel van Schoenmakerij van Nederland gewonnen. De prijs werd uitgereikt tijdens het Schoenmakersdiner in het Van der Valk Hotel in Vianen. Eigenaren Wahan en Nara Grigorjanc mogen een jaar lang in een Skoda Citigo promotieauto rijden die voorzien is van hun eigen logo.

De wedstrijd “De Beste Schoenmakerij van Nederland” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Er werden hoge eisen gesteld aan de deelnemers. De deelname aan de Vakwedstrijd voor de Schoenmakerij in de hoogste categorie was een verplicht onderdeel. Daarin behaalde Wahan Grigorjanc met zijn inzending Zilver 176 punten.

Daarnaast moesten de deelnemers hun bedrijf presenteren door te omschrijven waarom zij de Beste Schoenmakerij van Nederland zouden moeten worden en een presentatie insturen van hun bedrijf, hun vakwerk en reclameactiviteiten.

Onderdeel van de verkiezing was tevens een onaangekondigd bezoek van de jury aan het bedrijf waarbij er gelet werd op inrichting en assortiment, interieur- en exterieur van de zaak, uitstraling van de ondernemer en zijn personeel, de kwaliteit van de dagelijkse reparatie, reclameactiviteiten in de zaak, onderhoud van de machines en werken volgens de drie praktijkrichtlijnen van het VASt-traject

De winnaar
Mima Schoenmakerij, het bedrijf van Wahan en Nara Grigorjanc, is een ruim opgezette schoenmakerij in het Brabantse Schijndel. In 2011 heeft het echtpaar Grigorjanc de kans gekregen om zelfstandig een schoenmakerij te beginnen. Vorig jaar werden zij tweede in deze verkiezing en de jury was vooral onder de indruk van de verbeteringen die waren doorgevoerd.

De zaak is ruim en licht opgezet met als hoofdkleuren grijs en warm hout en straalt een enorme openheid en gastvrijheid uit net als de beide eigenaren. De passie voor de schoenen en de klant staan hier centraal. De klant voelt zich hier nog echt koning en er wordt een prachtige kwaliteit schoenreparatie geleverd. Schoenen zien er na een bezoek aan Mima Schoenmakerij weer als nieuw uit er wordt dan ook in originele staat gerepareerd. Behalve schoenreparatie is er uitgebreid assortiment schoenonderhoud en wordt er ook kledingreparatie uitgevoerd. Ook aan de bedrijfspresentatie in de vorm van een bedrijfsfilm was bijzonder veel aandacht besteed.

In de verkiezing ging uiteindelijk de 2e prijs naar Schoenmakerij J.P. Versteeg uit Utrecht en de 3e prijs naar Knaap Hakkenbar & Sleutelservice uit Lelystad.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0