Modint introduceert nieuw lidmaatschap

Modint, brancheorganisatie voor de mode- en textielsector, introduceert Modint LIGHT. Dit lidmaatschap is bedoeld voor kleine (startende) bedrijven en ZZP’ers in de sector. “Zo kunnen kleinere ondernemers zich gemakkelijker aansluiten bij Modint en worden het netwerk, de diensten en de voordelen van de vereniging ook voor hen toegankelijk,” laat de organisatie aan TRED weten.

“Wij zijn van mening dat we bij de opbouw van onze toekomst ook de kleinere, opkomende en onafhankelijke ondernemer in de mode- en textielbranche moeten betrekken,” zegt Patric Hanselman, directeur van Modint. “Vandaar Modint LIGHT. Dit geeft kleine ondernemers de kans om zich bij ons netwerk en onze activiteiten aan te sluiten en tegelijkertijd verrijken zij het netwerk van Modint. In deze snel veranderende sector is het goed om kennis met elkaar te blijven delen.”

De bedrijven en ZZP’ers die zich bij Modint aansluiten via het LIGHT-lidmaatschap kunnen kiezen uit een aantal uren dienstverlening en specifieke informatievoorziening. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de collectieve voordelen en kunnen seminars en workshops van Modint worden gevolgd.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0