Muroexe opent eerste winkel in Nederland

Het Spaanse Schoenenmerk Muroexe opent de eerste winkel in Nederland. De winkel is gevestigd aan de Kalverstraat in Amsterdam, waar het merk 185 vierkante meter tot zijn beschikking heeft. De winkel in Amsterdam is de zevende winkel voor Muroexe. Het merk heeft al winkels in Madrid, Bilboa, Pamplona, Malaga en Lissabon. De winkel is het startschot voor de uitbreiding in Noord-Europa, schrijft Fashion United.

“Nederland is voor ons een gunstige markt geweest de afgelopen jaren door middel van de e-commerce platforms. We hebben ervaring met diverse activaties in het land waardoor we de potentie van ons merk in het land hebben laten zien. Daarom hebben we besloten op Nederland te wedden vanwege de acceptatie voor het merk. Daarnaast is Nederland een belangrijke showcase voor mode voor Noord-Europa,” aldus het merk. “We focussen ons op Amsterdam. De opening van de winkel zal de fundering zijn voor ons groeiplan in Noord-Europa.”

Muroexe heeft meer dan 320 verkooppunten in meer dan vijftig landen. Het merk werd zes jaar geleden opgezet in Madrid en verkoopt naast schoenen ook tassen en portemonnees.

Meer informatie: https://eu.muroexe.com/

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0