Nationaal Retail Debat op 6 november in Zeist

Nationaal Retail Debat op 6 november in Zeist

Op maandag 6 november 2023 vindt het Nationaal Retail Debat plaats in Zeist, georganiseerd door INretail in samenwerking met Castro Communicatie. Het debat brengt vertegenwoordigers van toonaangevende politieke partijen bijeen om te discussiëren over cruciale kwesties in de retailsector, als onderdeel van de campagne in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

De leden van de volgende partijen zullen deelnemen:

VVD (Arend Kisteman)

BBB (Henk Vermeer)

PvdA/GL (Joris Thijssen)

CDA (Frank Buijs)

D66 (Gerben Wijnja)

SP (Gerrie Elfrink)

Het debat wordt geleid door oud-BNR-presentator Frits Huffnagel van Castro Communicatie en zal zich richten op thema’s zoals loonkosten, duurzaamheid, financiering en het belang van de regio in de retailbranche. Het doel van de campagne is om de aandacht van de politiek te vestigen op de uitdagingen waarmee de retailsector wordt geconfronteerd en om deze kwesties te laten opnemen in het toekomstige regeerakkoord na de verkiezingen.

Het publiek, bestaande uit ondernemers, vertegenwoordigers van non-food brancheorganisaties en de pers, zal aanwezig zijn bij het Nationaal Retail Debat. Het debat vindt plaats van 16:30 tot 18:00 uur en is ook via een livestream te volgen.

Bron: INretail

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0