Nelson viert 70-jarig bestaan

Nelson Schoenen bestaat dit jaar 70 jaar. Het familiebedrijf, gevestigd in Hoofddorp, gaf vrijdag 19 april tijdens een feestelijk ontbijt in de nieuwe Premiumstore in Utrecht in het vernieuwde Hoog Catherijne het startsein voor het feestjaar. Onder de genodigden bevonden zich onder andere medewerkers, pers, influencers en het management team. Nelson is trots dat het familiebedrijf met zo’n lange historie nog steeds een sterk merk weet neer te zetten en is blij met de recente ontwikkelingen: “het feestjaar is tijdens dit gezellige ontbijt op z’n paasbest afgetrapt.” Dit jaar is het aantal Nelson winkels uitgegroeid tot ruim 100 locaties, verspreid over heel Nederland.

Ter ere van dit feestelijk jaar is er een speciaal logo ontwikkeld dat dit jaar onder andere terug te zien is in de feestelijk versierde etalages van de ruim 100 Nelson winkels en online op nelson.nl. In het nieuwe Nelson voorjaarsmagazine wordt volop aandacht besteed aan de historie en de leuke activiteiten rondom het jubileum. In het nieuwe Nelson voorjaarsmagazine wordt volop aandacht besteed aan de historie en de diverse activiteiten, aanbiedingen en winacties rondom het jubileum.

Nelson Schoenen is een vooruitstrevende schoenretailer met ruim 100 Nelson winkels gevestigd in heel Nederland en een succesvolle webshop. Recent nam Nelson nog winkels van Bovendeert Schoenen en Leemans Schoenen over. In het assortiment voor dames, heren en kinderen zijn merken als Dr. Martens, Skechers, Nike, Vans, Timberland, Ecco en Converse opgenomen. In de 9 Nelson premium stores in diverse grote steden wordt de collectie verder aangevuld met een hoog segment A-merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Steve Madden en Van Lier.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0