Nicolette van Dam en Bas Smit lanceren limited edition REHAB Footwear sneakers

Beeld: REHAB Footwear

Op vrijdagavond 10 mei lanceerden Nicolette van Dam en Bas Smit in samenwerking met REHAB Footwear een limited edition sneaker-collectie. Smit ging voor clean wit met glimmend donkerblauw, een gewaagde groene crocoprint en daarnaast een limited edition met genummerde gouden details. Van Dam koos voor sneakers die zij zelf in haar kast mist: stoer wit gewassen leer met koraalroze leer, een poederroze fluweel, of clean wit met genummerde gouden details.

“Bas en ik wilden graag samen een sneakerlijn uitbrengen en er is maar één partij waar we dat mee wilden doen en dat is REHAB. We hebben een onwijze klik met het merk en de mensen achter REHAB. Bovendien hebben zij ook echt de kennis in huis om premium sneakers te ontwikkelen. We hebben er samen zoveel tijd, energie en liefde in gestoken, we doen dit echt als één groot creatief team,” zegt Nicolette in het persbericht van REHAB Footwear. Smit en Van Dam ontwierpen ieder één sneaker in drie verschillende varianten. Smit: “Ik draag negen van de tien keer witte sneakers. Wit past overal bij. Het vorige ontwerp was megasnel uitverkocht waarna er veel vraag kwam naar een nieuwe sneaker. Dus ik dacht, voor deze zomer moeten we witte herensneakers maken.” Van Dam voegt toe: “Voor de damessneakers zijn we voor een extra touch gegaan. Met het poederroze fluweel, het koraal leer of de genummerde gouden details, daarmee heb je echt even iets anders.”

Het logo van de Nicolette-collectie bestaat uit drie hartjes. Het symboliseert de drie kinderziekenhuizen die Bas en Nicolette ondersteunen, onder meer met de verkoop van deze sneakers. Oprichter van REHAB Footwear, Jaco Flach, zegt: ”Na de succesvolle samenwerking met Bas van afgelopen december met zijn zwarte sneaker kwamen Bas en Nicolette met het idee om voor de zomer een witte versie voor hen beide te maken. Super tof dat ze weer bij ons kwamen voor dit project. De samenwerking is heel intensief en aan elk detail is gedacht en dat zie je terug in alles.”

De sneakers zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.rehabsneakers.com

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0