Nieuw bij Reints Grifhorst: Cavalier

cavalierReints Grifhorst Agenturen heeft het merk Cavalier aan het merkenportfolio toegevoegd. Cavalier is een modelabel voor moeder en dochter. Het merk werd in 2007 opgericht door tassenontwerpster Corine Haacke en werd vernoemd naar haar hondje Percey, een Cavelier King Charles Spaniel. Sindsdien is het merk van een klein tassenlabel uitgegroeid tot ‘mama-babywereld vol luiertassen, babyslofjes en een schoenencollectie voor moeder en kind’, zo zegt het merk.

Volgens ontwerpster Haacke zijn alle Cavelier-producten ‘monsterproof’: “Naast ontwerper en eigenaar van Cavalier ben ik moeder van twee dochters. Nadat ik mijn allereerste babyslofjes ontwerpen had heb ik deze aan een test onderworpen. In de babyslofjes (en schoenen) werd gekropen, gelegen, getijgerd, geschuifeld, geschreeuwd, gelachen, gehuild, gekwijld, gegeten en nog heel veel meer.

De luiertassen ondergingen ongeveer hetzelfde lot. Ze hingen aan kinderwagens en schuurden over de grond. Ze zijn volgepropt, ondergespuugd, besmeurd met babybiscuit, bedropen met opvolgmelk, en toegetakeld met speelgoed. Wij kunnen met recht zeggen dat wij door schade en schande wijzer zijn geworden. We hebben de patronen en materialen aangepast om mama-waardige designs te introduceren waar zowel mama als baby blij van kunnen worden en van kunnen genieten.”

Voor België gaat Katrien Lowette vanuit de Mimetto showroom in Antwerpen Cavalier vertegenwoordigen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0