Nieuw in het assortiment van Groothandel Bernard Roerdink Groningen:

Nieuw in het assortiment van Groothandel Bernard Roerdink Groningen:

BeachyFeet is een innovatief merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van comfortabele en stijlvolle slippers voor het strandleven. Het merk is opgericht met als doel om mensen te helpen optimaal te genieten van hun tijd op het strand. BeachyFeet maakt gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technologieën om slippers te produceren die niet alleen comfortabel en duurzaam zijn, maar ook een modieuze uitstraling hebben.

Het assortiment van BeachyFeet is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, van casual tot elegant en van simpel tot gedurfd. De slippers van BeachyFeet zijn perfect voor mensen die houden van een actieve levensstijl op het strand en in de buitenlucht.

BeachyFeet maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals rubber, EVA-schuim, en textiel om hun slippers te produceren. Deze materialen zijn duurzaam en zorgen voor een goede grip op verschillende ondergronden, zodat je veilig kunt bewegen op het strand. Daarnaast zijn de slippers van BeachyFeet voorzien van moderne technologieën zoals anti-slip zolen, zodat je niet uitglijdt op natte oppervlakken.
Naast comfort en duurzaamheid, speelt ook de stijl een belangrijke rol bij BeachyFeet. Het merk heeft een grote variatie aan ontwerpen, kleuren en patronen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een simpel ontwerp of juist een gedurfde print, BeachyFeet heeft het allemaal. De slippers zijn niet alleen geschikt voor het strand, maar kunnen ook gedragen worden bij andere activiteiten in de buitenlucht.

Het assortiment BeachyFeet kunt u prachtig presenteren:
Display 20235 met aan elke kant 9 pennen met bijv. voor de teenslippers ruimte voor 144 stuks en bijv. Slides / Saunaslippers ruimte voor 72 stuks.

Het assortiment BeachyFeet Teenslippers is los per maat verkrijgbaar in:

  • Kids (27/28 – 33/34)            Adviesverkoop: € 19.99
  • Dames (35/36 – 41/42)         Adviesverkoop: € 24.99
  • Heren (41/42 – 45/46) Adviesverkoop: € 24.99

Het assortiment BeachyFeet  Slides Saunaslippers klitband is los per maat verkrijgbaar in:

  • Dames (35/36 – 41/42)         Adviesverkoop: € 34.99
  • Heren (41/42 – 45/46) Adviesverkoop: € 34.99
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0