Nieuw merk: REVOLTE

Er is een nieuw merk in de schoenenbranche; REVOLTE. Het merk is opgericht door Etienne Aarts en Philippine Kaiser. Beiden hebben jarenlang ervaring opgedaan in design, productontwikkeling en sales en marketing bij internationale labels die zich vaak richtten op fast fashion. Zij gooien het over een andere boeg: het duo wil vooral mode maken die blijft.

“Bij de naam REVOLTE denken veel mensen meteen aan extreem, extravagant en rebellerend tegen de gevestigde orde. Maar tegenwoordig is de ware rebellie juist tégen de wegwerpmaatschappij,” aldus de oprichters. “Bij REVOLTE footwear lopen we niet met iedere trend mee, maar tegen de stroom in met tijdloze, hoogwaardige sneakers die je jarenlang kunt dragen. Al onze modellen zijn gemaakt van hoogwaardig leder en ook met leder gevoerd. REVOLTE streeft ernaar om hoge kwaliteit essentials te maken voor een nette, eerlijke prijs.”

Het merk is inmiddels verkrijgbaar in zo’n 60 winkels. De showroom en het hoofdkantoor van REVOLTE zijn gevestigd in Eindhoven. De Belgische showroom is te vinden op de Trade Mart in Brussel. Frank Jacobs van FSF Agency is wereldwijd verantwoordelijk voor de verkoop van het merk. Naast REVOLTE is Jacobs in België ook vertegenwoordiger van de merken Vionic, Lotto en Wrangler Footwear.

Foto: Beeldbaas – www.beeldbaas.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0