Nieuw octrooi voor Caprice

Nieuw octrooi voor Caprice

Het Europees Octrooibureau heeft een Europees octrooi toegekend aan “BLUE GRIP” van de schoenenfabrikant CAPRICE uit Pirmasens. Met de publicatie in het Europees Octrooiblad op 19 juli 2023 wordt het industriële eigendomsrecht van kracht.

Caprice geeft aan dat BLUE GRIP zorgt voor verbeterde slipweerstand dankzij een nieuwe zoolconstructie. De speciaal ontwikkelde vinnen-technologie, in combinatie met de holle GRIP-schalen, zorgt voor een betere grip op verschillende oppervlakken. Het profiel wordt gestabiliseerd door de innovatieve beweegbare elementen aan te passen aan verschillende grondcondities.

“Na de eerder aan CAPRICE toegekende Europese octrooien, zoals ANTISHOKK en ON AIR INSOLE, bevestigt de toekenning van de eigendomsrechten voor BLUE GRIP opnieuw dat creativiteit, vindingrijkheid en innovatie deel uitmaken van ons DNA. In de aankomende herfst/winter 2024-collectie zullen we een aanzienlijk deel van onze modellen uitrusten met BLUE GRIP,” aldus Jürgen Cölsch, algemeen directeur van CAPRICE.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0