Nieuw op de markt: Soxs.co en Abarca

Seduci presenteert twee nieuwe merken: sokkenmerk Soxs.co en espadrillemerk Abarca. Hiermee breidt de organisatie haar merkenpakket met de bestaande merken Candela de Reina, Histoires de Parfums, Ibiza Island, Labee-à-Porter, Melissimo, Ma Tina, SteamCream, Twenty Violets en Yippie Hippie verder uit.

“De sokken van Soxs.co zijn een trendy wollen mode accessoire”, aldus de leverancier. “Wol is als geen ander materiaal in staat om vocht op te nemen. Daardoor blijven je voeten beter droog. Vooral in de zomermaanden is dat een groot voordeel en in de winter houden ze je voeten lekker warm.” De sokken van Sox.co worden geleverd in twee varianten: de Soxs.co Orange Label-sokken, voor voeten met maat 41 tot en met 45, en de Soxs.co Pink Label-sokken, voor voeten van maat 37 tot en met maat 41. De sokken worden geleverd in een mooie, kartonnen doos, die door de brievenbus past.

Met het merk Abarca presenteert Seduci een collectie Spaanse, handgemaakte, unisex schoenen. “De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen casual gedragen geworden zonder meteen informeel te zijn”, aldus Seduci. “De modellen zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 45 in maar liefst 20 verschillende kleuren. Naast de unisex-collectie verkopen we ook Abarca kinderschoenen en een serie handgevlochten riemen. We blijven onze collectie uitbreiden.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0