Nieuw sandalenmerk: Hol*Sh!t shoes

Hol*Sh!t shoes bestaat pas sinds april 2018, maar het ontwerp voor de sandaal is al zo’n twee decennia oud. Schoenontwerper Hans Boons maakte de sandaal meer dan 20 jaar geleden. Anthony Diks – eigenaar van Wolky en vriend uit de branche – was op slag fan. Hij nam ze gelijk mee op vakantie, en dat doet hij nog steeds.

Steeds vaker begon het idee te borrelen om met die sandaal een nieuw sandalenmerk op te zetten. Door de lancering van Hol*Sh!t shoes is dit idee werkelijkheid geworden. Het merk wil alle commerciële gedachten tarten en vooral veel lol maken. “We willen mensen bereiken die zich niet veel aantrekken van de mening van anderen en gewoon dragen wat ze willen dragen,” aldus het team achter de schoenen “Je draagt Hol*Sh!t sandalen gewoon omdat je ze leuk vindt en omdat ze fantastisch zitten. En misschien ook wel een beetje om een statement te maken, om de wereld te laten zien dat het jou niet zoveel kan schelen wat een ander ervan vindt.”

De collectie bestaat uit uit één model, beschikbaar in zeven kleuren. De sandalen zijn uniseks, met een maatboog van maat 31 tot 47. De schoenen worden momenteel exclusief via de website van Hol*Sh!t shoes verkocht.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0