Nieuwe koers voor Gaastra Footwear

Gaastra is terug! De Apparel divisie Gaastra Sportswear is na twee jaar rust eindelijk terug en onderdeel van de Unlimited Footwear Group zo laat men de redactie van vakblad TRED weten middels een persbericht. Zij hebben deze reünie aangegrepen om het gerenommeerde merk eens goed onder de loep te nemen en te vertalen naar de behoeften van onze tijd. In de collectie SS22 gaan innovatie, duurzaamheid en het nautisch karakter hand in hand met kwaliteit en stijl.

Eigentijds, functioneel en duurzaam – dat is de nieuwe koers van de Gaastra schoenencollectie. Gaastra is een iconisch merk, dat dateert uit 1897. Gaastra werd opgericht door Douwe Gaastra in Sneek. Het merk is bekend om zijn nautische sportswear, geïnspireerd door de energie en schoonheid van de zee.

De nieuwe SS22 schoenencollectie is geïnspireerd op de avontuurlijke en rebelse energie van zeilers; jong, zelfverzekerd en klaar om de wereld te laten zien wie ze zijn. Gaastra geeft geeft om onze aarde en de mensen die er wonen. Daarom zet men zich in om de milieulasten en impact van mode zoveel mogelijk te beperken en producten te maken die lang meegaan. De kwaliteitsbelofte is dan ook ‘ocean tested – land certified’.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0