Nieuwe structuur voor camel active

camel active zal vanaf 1 januari 2020 met een nieuwe structuur gaan werken. Het merk kaart het centrale management aan als een van de voordelen van de nieuwe structuur. “Het samenbrengen van de product- en salesexpertise en het centrale management zal ervoor zorgen dat de responsiviteit nog verder zal worden verhoogd.”

De Bültel Worldwide Fashion GmbH in Salzbergen, Duitsland zal de complete verantwoordelijkheid van alle productgroepen van camel active in Europa op zich nemen. Het bedrijf is de grootste sub-licentiehouder van het merk en neemt de taken over van de vorige hoofdlicentiehouder; CMLC GmbH, een dochteronderneming van de Seidensticker Group of Companies in Bielefeld, Duitsland. Seidensticker is sinds 2002 de hoofdlicentiehouder van camel active. “Het besluit om deze structurele aanpassing van het licentiemodel door te voeren is begrijpelijk,” reageert Martin Friedrich, CFO van Seidensticker. “We zullen de overgang positief ondersteunen en ons in de toekomst duidelijk richten op onze eigen brand business.”

Het verwerken en leveren van de herfst/winter 2019 collectie zal binnen de huidige structuur gebeuren. Alle partijen zullen intensief samenwerken voor het seizoen lente/zomer 2020 en willen zo een soepele overdracht realiseren.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0