Nieuwe merken bij European Unique Channels

 In Businessnieuws

Ziva Chek van het agentschap European Unique Channels heeft de redactie van Tred laten weten dat zij twee nieuwe merken aan haar portfolio heeft toegevoegd.

Raquel Perez SS21

Spaanse damesschoenen
Het merk Raquel Perez, afkomstig uit Spanje, bestaat al 20 jaar. “Het merk staat voor een combinatie van mode, prijs, comfort en kwaliteit” aldus Ziva Chek. Tijdens de Walk & Match in Trade Mart Brusssels eind september was de zomercollectie voor 2021 van Raquel Perez al te zien bij European Unique Channels. “In de zomercollectie voor 2021 zien we de voor dit merk bekende flexibele gel zolen, hakken van alle hoogten en lichte schoenen door natuurlijke materialen zoals leer en hout” aldus Chek.

 

Keddo SS21

Analpa ‘An Alternative Path’
Het tweede merk dat onlangs werd toegevoegd is het Britse Analpa. Analpa UK is opgericht in 1990 en is sindsdien wereldwijd actief in de productie van private label casual en sportschoenen en de eigen merken Keddo en Crosby & Grunberg. Analpa staat op de 11e plaats van de wereldranglijst van producenten van casual merkschoenen en is tevens gespecialiseerd in de productie van veganistische schoenen van MicroPolyTex, een materiaal van ademende vezels dat machine wasbaar is. De vegan schoenen van Analpa kennen een winkelverkoopprijs vanaf 45 euro, met een marge van 3.0.

Grunberg SS21

Meer informatie over deze en andere merken van European Unique Channels via  Ziva Chek, + 31 (0)6 23221438, bennsh@yahoo.com.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0