Nieuwe President van Jonge Ondernemers in de Italiaanse Schoenenindustrie

Nieuwe President van Jonge Ondernemers in de Italiaanse Schoenenindustrie

Federica De Pascale is de nieuwe President van de Jonge Ondernemers van Assocalzaturifici, de nationale vereniging die industriële schoenmakers in Italië vertegenwoordigt. Ze is geboren in 1999 en neemt de functie over van Elisa Lanciotti. Federica zal een termijn van vier jaar dienen, van 2023 tot 2027. Momenteel is ze ingeschreven aan de Economische en Bedrijfsschool van de Universiteit van Napels Federico II.

Federica De Pascale zet de traditie van haar familie voort, aangezien ze werkt bij Calpierre, het bedrijf dat haar grootvader, Ciro De Pascale, in de jaren 1960 heeft opgericht.

Haar programma als nieuwe president is gericht op verschillende belangrijke punten. Ze benadrukt het belang van investeren in de opleiding van jongeren, met nadruk op ontwikkelingsbeleid en het verbeteren van hun management-, communicatie- en technische vaardigheden.

Verder gelooft Federica in het bevorderen van voortdurende discussies onder Jonge Ondernemers om persoonlijke en professionele groei binnen de industrie te bevorderen. Ze plant vergaderingen die de basis leggen voor deze jonge ondernemers om toekomstige leiders van de vereniging te worden.

Om deze doelen te bereiken, streeft Federica ernaar om synergie te creëren tussen alle productiesegmenten die verband houden met mode en andere verenigingen, met name met de Jonge Ondernemersgroep van Confindustria Moda. Deze samenwerking zal actieve betrokkenheid vergroten, een breder perspectief bieden en coherente voorstellen mogelijk maken voor verschillende activiteiten.

De nieuwe President zal worden bijgestaan door vier vice-presidenten: Eleonora De Lucia van Calzaturificio Marciano (CE), Gianluca Tomat van Lotto Sport Italia (TV), Matteo Piervincenzi van Calzaturificio LE.PI. (MC) en Thomas Schlecht van Parabiago Collezioni (MI).

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0