Nieuwe verkooporganisatie FinnComfort Benelux bv

Om in het snel veranderende retail landschap competitief te kunnen blijven heeft de directie van de Waldi Schuhfabrik GmbH besloten om per 2 juli 2019, middels een nieuw opgerichte Nederlandse BV genaamd FinnComfort Benelux BV, de verkoop van het merk FinnComfort, in de Benelux, in eigen beheer te gaan doen. “Als FinnComfort partner zal deze verandering met ingang van het nieuwe Voorjaar/Zomerseizoen, onder andere een gunstig effect op de inkoopprijzen en levertijden gaan hebben. Leveringen zullen rechtstreeks vanuit de voorraad in Haβfurt plaats gaan vinden en men zal de mogelijkheid krijgen om bestellingen middels email (bestelling@finncomfortbenelux.com), telefonisch bij de Nederlands sprekende binnendienst (+31 085 773 01 07) ofwel, over niet al te lange tijd, middels de volledig vernieuwde B2B shop, toegankelijk via www.finncomfort.de, te plaatsen.”, aldus het bedrijf.

FinnComfort Benelux BV zal vanaf het begin van het aankomende VZ’20 seizoen de beschikking hebben over een showroom zowel in het CAST te Nieuwegein als wel in het Trade Mart te Brussel. In het CAST kunt u FinnComfort vinden in showroom nummer 419 op de tweede verdieping. In deze showroom zal ook het Amerikaanse merk Aetrex vertegenwoordigd zijn. Aetrex is marktleider op het gebied van digitale voetmeetapparatuur, dit in combinatie met een uitgebreid pakket inlegzolen welke speciaal ontwikkeld is voor de schoendetaillist.

De vertegenwoordiging voor België en Luxemburg is in handen van Didier Hanse en voor Nederland zullen Mark van Coeverden en Mariella Kuipers de aanspreekpunten zijn. Hieronder vindt u de contactgegevens.
Didier Hanse: didier@finncomfortbenelux.com tel. +32 476 69 89 04
Mark van Coeverden: mvc@finncomfortbenelux.com tel. +31 6 20 43 73 17
Mariella Kuijpers: mariella@finncomfortbenelux.com tel. +31 6 53 89 68 65

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0