NIMCO Golden Party ter ere 100ste Vierdaagse

Op donderdag 21 juli organiseerde NIMCO een Golden Party ter ere van de honderdste Nijmeegse Vierdaagse. Het evenement vond plaats in het hoofdkantoor van NIMCO in Berg en Dal, dat pal aan de looproute van de 45.000 wandelaars zit. NIMCO nodigde zo´n 300 gasten uit binnen- en buitenland uit, waaronder ontwerpers Jan Jansen en de Japanse Xsensible bedenker Tetsuya Nosaka, voor deze dag met een gouden randje.

Aan het einde van de ochtend werden alle gasten uitgenodigd op de feestlocatie, direct aan de route, waar alles in het thema ‘goud’ was aangekleed. Het is het jaar van de Gouden Schoen Award, de Gouden Vierdaagse schoen en natuurlijk om de 100ste editie van het wandelfestijn te vieren. Vanuit de tuin van NIMCO werden alle lopers door de gasten toegejuicht.

Tijdens het feestelijke ontbijt in de tuin van Kasteel de Wychert bedankte Krol alle genodigden en vertelde over de gouden Vierdaagse schoen die Jan Jansen voor Xsensible heeft ontworpen. Op deze speciale schoen liepen ruim honderd mensen de tocht, waaronder één groep die voor het goede doel Make a Wish mee liep. NIMCO doneerde per loper een bedrag voor dit doel. Uiteindelijk kon Krol een cheque van 1000 euro uitreiken aan Make a Wish.

CEO Max Krol over de Golden Party: “Het was een ontzettend mooie dag, die onze verwachtingen heeft overtroffen. Het is zo bijzonder om dit te kunnen vieren met al onze relaties en medewerkers. En natuurlijk dat we als schoenenmerk uit Nijmegen een meerwaarde hebben kunnen bieden met de gouden Jan Jansen Vierdaagse schoen. We kijken nu al uit naar 2017.”

Golden Party 2016 (3)

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0