On ontwerpt schoenencollectie voor kinderen en tieners

On ontwerpt schoenencollectie voor kinderen en tieners

Het Zwitserse sportmerk On breidt zijn collectie uit met een schoenencollectie voor kinderen en tieners. Geïnspireerd door On’s Cloud, is de Cloud Play en Cloud Sky gericht op de jonge en groeiende beweger.

De aangepaste CloudTec technologie activeert bij veel lagere gewichten, waardoor ze geschikt zijn voor kleinere voeten om vrij te bewegen en te groeien. Een versterkte veiligheidsneus biedt bescherming tegen intensief gebruik door kinderen. On combineert een elastische veter met een klittenbandsluiting voor de kinderversie. Voor tieners heeft On gekozen voor dezelfde materialen en hetzelfde silhouet als het Cloud-model.

Gérald Marolf, Head of Product, legt uit. “De bedoeling was een leuke en flexibele schoen te creëren die creativiteit door beweging zou aanmoedigen. We hebben ons Swiss-Engineered performance schoeisel, dat in de eerste plaats is gebouwd om comfort van topkwaliteit te bieden, aangepast om schoenen te creëren die ook jonge bewegers de mogelijkheid bieden om die incidentele groeispurts te doorstaan.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0