On Track: het nieuwe event voor Hiking & Outdoor

On Track: het nieuwe event voor Hiking & Outdoor

CAST lanceert op 12 december 2022 een nieuw event: On Track. De focus ligt met dit event op het hiking & outdoor segment door de toenemende vraag aan wandelschoenen, kleding en accessoires. On Track is hét nieuwe hiking & outdoor event voor de retailbranche.

De nieuwste collecties wandelschoenen worden getoond, maar ook outdoor kleding, wandelsokken, drinkflessen en andere bijbehorende accessoires. Op deze manier krijgen retailers het complete aanbod van mooie merken bij elkaar op één plek, in het midden van Nederland. On Track richt zich op winkels die zowel in de kleding-, sport- als schoenenbranche actief zijn.

Wandelen is populair

“We merken dat de interesse en vraag in wandel- en hiking producten razend populair is. De vraag hiernaar blijft toenemen”, aldus Claudia Klop, marketeer bij CAST. “Steeds meer winkels kiezen ervoor om hun assortiment uit te breiden met wandelproducten”.

Deelnemende merken

Het event wordt gesteund door een groot aantal merken dat zich al ingeschreven hebben, waaronder LOWA, Meindl, Lomer, VAUDE, Hunter, FALKE en Life-Line. Overige merken kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0