Opening vernieuwd winkelconcept Skechers

Schoenenmerk Skechers heeft afgelopen woensdag haar nieuwe winkeldesign gepresenteerd in het Nederlandse filiaal in de Kalverstraat in Amsterdam.

De dag begon met een pre-opening voor bekend Nederland en hun kroost. Onder andere Sylvana Simons, Beertje van Beers, Fabiënne de Vries, Susan Smit en Jasmine Sendar brachten samen met hun kinderen een bezoekje aan de winkel. “Omdat we Skechers graag meer naar voren willen brengen als familybrand, leek het ons leuk om een klein kinderfeestje te organiseren. Om die reden waren er tijdens de pre-opening o.a. een clown, een suikerspinkraam en een ijskar aanwezig”, aldus marketing coördinator Niek Verbakel. Ondertussen konden de volwassenen een kijkje nemen in de vernieuwde winkel.

Mix van modern en vintage
De designers hebben zich voor deze state of the art winkelbeleving laten inspireren door de look & feel van moderne lofts en industriële winkels. De nieuwe gevel van de store moet door het gebruik van beton, baksteen, zichtbare metalen balken en diverse lichtaccenten de kracht van het merk uitstralen.

Voor de winkelinrichting is gebruik gemaakt van verschillende presentatietafels, ingezet met glas, waarop de diverse productcategorieën overzichtelijk en gegroepeerd gepresenteerd worden. Het gebruik van baksteen met houtaccenten creëert een warme en harmonieuze balans van vintage styling en moderne esthetiek. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verwisselbare wandpanelen die gebruikt kunnen worden om de diversiteit van het Skechers assortiment te showen.

“Onze nieuwe winkel weerspiegelt onze toewijding en vastberadenheid als marktleider in alle aspecten van de detailhandel,” zegt George Zelinsky, voorzitter van Skechers Retail. “Skechers wordt wereldwijd erkend als een leider in footwear design en marketing – en klanten waarderen hoe onze innovatieve nieuwe winkels de kracht van Skechers Lifestyle en Skechers Performance belichamen.”

www.nl.skechers.com

skechers_hr_0110 skechers_hr_0096

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0