Opnieuw samenwerking Fred de la Bretoniere en Yara Michels

Na twee succesvolle schoenencollecties lanceren Fred de la Bretoniere en Yara Michels een derde capsule collectie getiteld “Take a walk on the wild side”. Michels staat bekend als de eerste fashion influencer van Nederland met een achterban van meer dan 200.000 followers op Instagram en Youtube. Daarnaast is zij actief als TV-presentatrice en hoofdredactrice van het magazine Linda.meiden.

Waar in de vorige samenwerking de espadrilles centraal stonden, bestaat de collectie ditmaal uit vrouwelijke sandaaltjes met diverse hakhoogtes. De sandaaltjes zijn uitgevoerd in lakleer en zebraprint maar ook klassiekere – zelfs basic – modellen. Bij elke kleur en print is een bijpassend tasje. Het tasje is een klassieker in het Fred de la Bretoniere assortiment met ditmaal de signatuur van Michels.

“De designs gaan van platte instapper tot hoge hak. Met speelse on-trend kleuren zoals frisgroen en terracotta, of juist klassiek donkerblauw. Ze lopen bizar lekker en passen bij ontelbaar veel looks. Naar je werk onder een pak, op date night, naar het strand of terras, een zomerse bruiloft of juist relaxt met een jeans. Het zijn – net als wij vrouwen – echte multitaskers,” aldus Michels.

De collectie is vanaf 13 mei verkrijgbaar op www.freddelabretoniere.com, in de Fred de la Bretoniere brand stores en bij geselecteerde partners.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0