Outdoor- en sportsandalenmerk Chaco 30 jaar

Beeld: Chaco

Chaco, het Amerikaanse outdoor- en sportsandalen merk, viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Met een aandeel van 65% in de thuismarkt, opgebouwd in het outdoor- en schoenensegment, is het merk hard bezig om de zichtbaarheid van het merk wereldwijd te vergroten. Chaco onderscheidt zich als sandalenmerk met haar speciale Z-constructie. Een uniek bandensysteem, welke door de zool heen loopt, en volledig af te stemmen is voor de perfecte pasvorm voor ieder voettype.

Chaco werd in 1989 opgericht en ontwikkelt premium sandalen en schoenen voor buitenliefhebbers en avonturiers. Het gepatenteerde LUVSEAT ™ voetbed heeft door het American Podiatric Medical Association (APMA) de Seal of Acceptance toegekend gekregen op alle Chaco-modellen. De APMA-zegel is bedoeld om producten van uitzonderlijke kwaliteit te identificeren, die zijn vervaardigd met het oog op comfort, gezondheid en veiligheid.

De nieuwe collectie SS20 van Chaco bestaat uit klassieke stijlen Z/Cloud en Z/Volv in een breder aanbod kleuren en modellen, een nieuwe serie genaamd Lowdown bestaande uit lichtgewicht sandalen, slippers en slides met een slanke look en upbound zacht EVA voetbed en het vernieuwde Z/Strap bandensysteen met de mogelijkheid de hielband te verstellen en de Chaco Chillos, comfortabele, lichtgewicht slippers met verstelbaar Z/strap systeem op de wreef.

De Chaco SS20 collectie is te bezichtigen in de showroom op CAST/427 Niveau 2 te Nieuwegein.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0