Paul Green winnaar Gouden Schoen

P.J Klerx & Zn bv zijn met hun merk Paul Green verkozen als prijswinnaars van De Gouden Schoen 2014. De Zilveren Schoen werd toebedeeld aan het merk Piedi Nudi. De prijswinnaars kregen hun award uit handen van Koning Willem Alexander Look-a-like Joop WA Breuer.

De Gouden en Zilveren Schoen worden jaarlijks uitgereikt door inkooporganisatie ANWR-Garant Nederland. De prijs is bedoeld voor leveranciers waarmee de meerderheid van de leden succesvol samenwerkt. De leden kunnen hiervoor een stem uitbrengen. Daarnaast moet de leverancier voldoen aan criteria zoals een goede prijs-kwaliteitverhouding, goede af-verkoop, correcte en tijdige levering, goede nazorg en samenwerking.

Marc Teunissen en Frank Sieben van BrandMarc Sales bv reageerden enthousiast op hun Zilveren schoen: “We zijn pas in 2011 met dit merk begonnen en het is dan ook geweldig dat we zo snel al deze prijs mogen ontvangen. Deze prijs laat zien dat we op de goede weg zitten en het is een sterke stimulans om onszelf in de toekomst te blijven innoveren en onze comfortdoelgroep nieuwe en verrassende collecties te kunnen blijven bieden. Ook de familie Klerx was blij met de erkenning.

IMG_3831

Prijswinnaars Gouden Schoen

 

 

 

 

Winnaars Zilveren Schoen

Winnaars Zilveren Schoen

 

 

 

 

 

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0