Perry van Eeuwijk aan de slag voor camel active footwear

camel_active_footwear_AW16_10Perry van Eeuwijk werkt vanaf nu voor de distributie van camel active footwear in Nederland. Hij gaat het salesbureau Ad-Value van camel active, dat onder leiding staat van Alexander Decock, versterken. “Ik kijk erg uit naar de samenwerking met camel active. Het is mijn doel om nieuwe klanten voor het lifestylemerk binnen te halen en een waardevolle partner voor de handelaren op de Nederlandse markt te zijn”, zegt Perry van Eeuwijk over zijn nieuwe uitdaging.

Met de ervaren branchekenner Van Eeuwijk zal de uitbreiding van camel active footwear op de Nederlandse markt verder worden bevorderd. De 52-jarige Nederlander heeft meer dan 25 jaar ervaring in de schoenen- en sportbranche. Hij heeft onder meer gewerkt voor Adidas, Bad Boys en Yellow Cab. De laatste tien jaar was hij als vertegenwoordiger werkzaam voor Italiaanse en Portugese schoenenmerken, waaronder Rondinella.

Perry van Eeuwijk werkt vanuit showroom 458 van camel active in C.A.S.T.. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 525 21 960 en per e-mail perry@vaneeuwijk.org

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0