Antar Shoe introduceert Gioseppo in de Benelux

Beeld: Gioseppo via Antar Shoe

Met de exclusieve uitbreiding van het merkportfolio van Antar Shoe met de dames collecties van het succesvolle Spaanse schoenenmerk Gioseppo, opent Antar Shoe een volledig vernieuwde en vergrote showroom in C.A.S.T. te Nieuwegein in augustus. Dat meldt Antar Shoe aan de redactie van Vakblad TRED.

Gioseppo vindt een perfecte aansluiting bij de seizoenscollecties van Antar Shoe. Samenwerking is het sleutelwoord voor zowel Antar Shoe als Gioseppo, waarbij van beide kanten de krachten worden gebundeld. Antar Shoe gaat als distributeur werken met Gioseppo en de leveringen vinden plaats vanuit het eigen logistieke centrum van Antar Shoe. Het lifestylemerk kan, naar eigen zeggen, worden samengevat in vier woorden: ‘Have a nice day’. Gioseppo biedt originele en vernieuwende collecties ideaal voor dagelijks gebruik. Schoenen, sneakers en sandalen vol rijke details, waarbij het ontwerp en de kwaliteit een toevoeging is aan de garderobe van iedere vrouw. De collecties van Gioseppo kenmerken zich door de rijke stoffen op sandalen en sleehakken. Daarnaast gebruikt het merk strepen, polkadots en geometrische motieven op linten en strikken gecombineerd met Mediterraanse texturen als kurk en jute. De glamorous lijn kenmerkt zich door vleugjes glitter, glans en glinsteringen en applicaties met juwelen. Dierenprints zijn terugkomende elementen in Gioseppo’s collectie. De klassieke luipaardprint wordt gecombineerd met details uit koe- en zebraprints, net als de camouflageprint met metallic details.

Gioseppo is een Spaans merk, opgericht in 1991 door de familie Navarro. Sinds 2001 heeft Gioseppo een gecertificeerd fabricagecontrolesysteem voor alle producten. Daarnaast heeft het merk een uitgebreid kwaliteits-en milieumanagement en voldoet het aan de Europese wetgeving voor optimalisatie van beschikbare middelen door alle medewerkers en partners van Gioseppo.

Antar Shoe is onder andere importeur voor Nederland, België & Luxemburg van Ipanema, Grisport, Olang, Rider & Bergstein. Antar Shoe heeft voor elk moment een uitgekiende collectie footwear. Met een scherp oog voor fashiontrends importeert en distribueert Antar Shoe internationale topmerken die zich met succes staande houden in de verschillende segmenten van de markt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0