Peter van Drunen Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Peter van Drunen Ridder in de Orde van Oranje-NassauBij gelegenheid van zijn afscheid als algemeen directeur van Durea (Van Drunen Schoenfabriek) is Peter van Drunen benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze onderscheiding is hem tijdens een bijzondere bijeenkomst in het Noordbrabants Museum toegekend vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor de Nederlandse schoenenbranche.

Naast 32 jaar leiding te hebben gegeven aan het familiebedrijf heeft hij vele functies vervuld in allerlei belangenverenigingen binnen de schoenenindustrie, variërend van een werkgeversorganisatie en een structuurversterkende stichting tot een commissie Arbeidsvoorwaarden en bestuurslid van het bedrijfstakpensioenfonds.

Niet alleen in de schoenenbranche is Peter van Drunen actief. Ook maatschappelijk is hij een zeer betrokken inwoner van de gemeente Heusden. Zo zijn de door hem geïnitieerde en sinds 2008 georganiseerde Durea Pink Ribbon Wandeltochten in de verre omtrek van Heusden bekend en een groot succes. Deze wandeltocht voor het goede doel wordt ook dit jaar weer georganiseerd op zaterdag 25 juni.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0