PintoDiBlu nieuw bij ShoeRevolution

ShoerevolutionSinds 1 januari heeft ShoeRevolution het damesschoenenmerk PintoDiBlu aan haar portfolio toegevoegd. PintoDiBlu is het merk van de Portugese fabrikant Costa, Costa & Oliveira uit Santa Maria da Feira. Volgens ShoeRevolution ontwikkelt de fabrikant met een jong, dynamisch en ambitieus team eigentijdse collecties door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. De collectie bestaat uit onmisbare basics tot hoog modische schoenen.

De schoenen van PintoDiBlu worden inmiddels in 20 landen over de wereld verkocht. Vanaf januari wordt het merk door Bjorn Smit in Nederland vertegenwoordigd. Die beschouwt PintoDiBlu als een mooie aanvulling op het merkenpakket, Voornamelijk door de goede prijzen en marges die het merk geeft.

De collectie van PintoDiBlu is te bekijken op de MICAM en tijdens de ISLN. Daarnaast komt ShoeRevolution graag in de winkel of op kantoor om de collectie vrijblijvend te laten zien. Wie vragen heeft of een afspraak wil maken kan contact opnemen met Bjorn Smit via e-mail: info@shoerevolution.nl of per telefoon: 06 – 551 51 902.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0